Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Boundary (trailer)

Η Surgical Scalpels κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο multiplayer tactical space-based first-person shooter της, Boundary με σκοπό να γιορτάσει την ολοκλήρωση της ανάπτυξής του.

Το Boundary είναι ένα multiplayer shooter πρώτου προσώπου με μεγάλη έφεση στα physics και την ελευθερία κινήσεων για τον παίκτη. Με τη βαρύτητα να μην είναι παρούσα, ο τρόπος που θα παίξετε αλλάζει και γι’ αυτό το Boundary προσφέρει ευελιξία στο πως θα στήσετε τον αστροναύτη σας και τι όπλα θα του δώσετε. Από σφυριά μέχρι ρουκετοβόλα, υπάρχει αρκετή ποικιλία για διαστημικές αναμετρήσεις και τέσσερα modes για να δείξετε το κτήνος μέσα σας: Free For All, Team Deathmatch, Facility Capture, Orbital Purge.


Το Boundary θα γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 4 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*